Wat doen wij nou eigenlijk?

Wij koppelen jouw webshop aan een miljoenenpubliek

Wanneer je je webshop wilt koppelen aan een online verkoopplatform zoals Bol.com, Kieskeurig, Beslist of eBay dan komt er aardig wat bij kijken. Elk verkoopplatform hanteert zijn eigen manier om data aan te leveren en je hebt dus te maken met specifieke datafeeds voor elke partij. Dit probleem lost JustFEED voor je op. Wij importeren jouw artikelen en maken hier hapklare brokken van voor elk verkoopplatform waarop jij wilt verkopen.

JustFEED is meer dan alleen een platform dat feeds publiceert op andere webshops. JustFEED neemt jou namelijk heel erg veel werk uit handen. Vanaf dag 1 zul je merken dat wij enorm ver gaan om ervoor te zorgen dat jouw artikelen beter verkocht zullen worden. Na je aanmelding gaan wij aan de slag met jouw datafeed. Wij zorgen ervoor dat JustFEED alle ins- en outs weet over jouw feed en importeren jouw artikelen. Na de eerste import gaan we samen aan de slag om de content te plaatsen op het verkoopplatform en krijg je van ons een uitleg over de mogelijkheden.

De mogelijkheden

Want JustFEED is veel meer dan een feedplatform

Buiten het feit dat JustFEED alles geautomatiseerd in de gaten houdt, krijg je veel mogelijkheden met onze software. Zo heb je inzage in al je bestellingen (van alle verschillende platformen), maar ook kun je gebruik maken van alle door ons ontwikkelde tools om nog beter te kunnen verkopen, bijvoorbeeld JustCHECK, die elke minuut de werking van je eigen webshop controleert en direct een seintje geeft wanneer iets niet in de haak is!

Voorbeeld; onze Bidmanager

Dan wordt verkopen opeens wel heel erg makkelijk

Een ideale bijkomstigheid is onze Bidmanager. Deze houdt niet alleen jouw aanbod in de gaten, maar ook je concurrenten! Bied jij een bepaald artikel aan voor €129.95 en verlaagt een concurrent zijn prijs naar €129.90? Dan kan dit vervelend uitpakken wanneer je hier niet heel scherp op let, want praktisch alle verkoopplatformen zullen in dat geval je concurrent bovenaan de pagina weergeven.

Maar wanneer je via JustFEED je aanbod publiceert, dan past onze Bidmanager zelfstandig, en meestal binnen enkele minuten de prijs aan zodat jouw aanbod weer boven je concurrentie terecht komt. Uiteraard kun je zelf instellen binnen welke grenzen de Bidmanager mag handelen.