Written by remo

Verkopen op Bol.com zonder webshop?

Stel nou dat je wel wilt verkopen op Bol.com, maar geen webshop hebt (of wilt). Je zou alle artikelen handmatig kunnen toevoegen aan Bol.com, elke keer de voorraad moeten updaten, rekening moeten houden met optimale prijzen, of je gebruikt natuurlijk JustFEED!Vanaf vandaag is het mogelijk om 100% zonder webshop, tóch te verkopen op Bol.com. Je kunt vanaf nu op ons platform handmatig artikelen toevoegen, gratis EAN codes toewijzen aan artikelen en ons de gehele automatisering laten doen. Wil je automatisch de beste prijs op Bol.com, een kloppende voorraad en een platform dat 24 uur per dag jouw concurrentie in de gaten houdt? Dan zijn wij je beste vriend!

Ontvang je een bestelling? Dan importeren wij deze, passen je voorraad aan en updaten direct je voorraad weer bij Bol.com zodat je nooit ‘nee’ hoeft te verkopen. En natuurlijk kun je bij ons de pakbon downloaden en na verzending de bestelling afmelden bij Bol.com. Zo is de cirkel helemaal rond en hoef jij je alleen nog druk te maken over ondernemen in plaats van voorraad- en magazijnbeheer.

En wanneer je gek bent op statistieken dan kun je prima bij ons terecht, wij analyseren namelijk jouw verkopen zodat je een exact beeld krijgt over je omzet, marge, retouren, best verkopende artikelen en kosten die het verkopen op Bol.com met zich mee brengt.

Zo heb je bij ons in 1 oogopslag door wat je opbrengsten, kosten en best verkopende artikelen zijn.

Het toevoegen van nieuwe artikelen is simpel. Met alleen een EAN, prijs en voorraad kunnen wij je artikelen al plaatsen op Bol.com en wil je nieuwe (bij Bol onbekende) artikelen toevoegen, dan regelen wij dit ook voor je.

Ben je benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Wij horen het graag!