Written by remo

Strato webshop? Nou, doe maar niet

De nieuwe reclame van Strato geeft te kennen dat ze een geavanceerd platform bieden waar je met je bedrijf prima terecht kunt voor al je online doeleinden, alles #faireenvoudigd noemen ze dat. Maar helaas is het voor webshop eigenaren sterk af te raden om op het moment van schrijven een webshop te gebruiken van Strato.

Strato webshops bieden geen enkele vorm van koppelingen met externe partijen en we hebben de eerste klanten al moeten teleurstellen met dit nieuws. Dus wil jij je Strato webshop koppelen met het grootste Nederlandse verkoopplatform Bol.com? Dan heb je gewoon pech. Heb je veel internationale klanten en wil je je Strato webshop uitbreiden naar Amazon of eBay? Wederom vette pech. Volgens de klantenservice hoef je op korte termijn ook geen koppeling te verwachten die deze functionaliteit mogelijk maakt.

Toch is dit een enorm belangrijk punt om rekening mee te houden wanneer jij op zoek bent naar een nieuwe webshop. Want het is wel zo fijn dat je al je ingetypte data ook nog ergens anders kunt gebruiken. Sterker nog, wanneer je nu gebruik maakt van een webshop van Strato zouden wij je met klem willen adviseren om na te denken over een overstap naar een platform dat meer mogelijkheden biedt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een platform waar automatisch je Bol.com bestellingen op binnenkomen? Of een platform dat gebruik kan maken van designs van externe bedrijven?

Ben je nog op zoek naar een webshop? Laat Strato dan links liggen en kies voor een platform dat voorzien is van goede support en veel technische mogelijkheden zoals CCVShop. Veel klanten van JustFEED maken gebruik van dit platform en zelfs webshops met tienduizenden artikelen kunnen wij probleemloos publiceren op de wereldwijde verkoopplatformen.