Written by remo

Major update voor Magento: API Connector + Order Sync

Eindelijk, daar komt de grote update waar je veel gemak van gaat ondervinden.

De gloednieuwe Magento API Connector/koppeling is volop in ontwikkeling en gaat binnen enkele weken het daglicht zien.

De huidige Magento plugin werkt eigenlijk prima samen met de verkoopplatformen, maar omdat het simpelweg beter en sneller kan hebben we ook voor de Magento plugin besloten om hem helemaal van de grond af opnieuw te ontwikkelen. Natuurlijk hebben we rekening gehouden met de order synchronisatie (voor bijvoorbeeld je Bol.com bestellingen) zodat deze direct in je Magento webwinkel ingeladen worden, maar ook de verzendbevestigingen. En natuurlijk niet alleen Bol.com, JustFEED verwerkt ook naadloos de bestellingen van Kieskeurig, Nudeal en andere platformen.

automatische order updates

Dus wanneer jij je Magento order markeert als verzonden, krijgt Bol.com direct een seintje en wordt het Track&Trace nummer bekendgemaakt en teruggekoppeld naar de klant. Ideaal.

En natuurlijk, net als bij de huidige plugin, kun je met 1 druk op de knop de pakbon downloaden en hoef je eigenlijk nooit meer in te loggen op de backend van Bol. Hoe gaaf is dat!

P.s. we gaan de nieuwe plugin wederom stapsgewijs uitrollen en wanneer jij je wilt aanmelden als JustFEED pionier dan horen we graag van je!