Written by remo

Live: repricer.nl – Haal alles uit je Bol.com koopblok

Na bijna 2 jaar bloed, zweet en tranen is ons nieuwe platform eindelijk live gegaan. repricer.nl is gebouwd met een volle focus op je Bol.com verkopen om uit ieder artikel de maximale prijs en omzet te halen.

rePricer hebben we als volledig losstaand platform gebouwd en werkt samen met alle Bol.com intermediairs, dus of je nou via JustFEED, Channable, EffectConnect of gewoon handmatig je Bol assortiment beheert, wij kunnen er mee overweg. Waarom onze Bol.com rePricer zo verschilt van andere ‘repricers’? repricer.nl is geen ‘onderdeel van’, maar een compleet zelfstandig platform dat maar 1 doel heeft; de beste prijs op elk moment van de dag.

Naast het automatisch verlagen van prijzen, houden we ook rekening met cutoff’s van andere verkopers en laten we je prijzen automatisch stijgen zodra concurrenten wegvallen of aanpassingen doen aan hun aanbod. En dit gebeurt zo efficiënt dat we bij de eerste klanten al omzet stijgingen zien van meer dan 400%. En vergis je niet, een prijs die met maar een dubbeltje verlaagd is kan zorgen voor het koopblok en een heleboel extra bestellingen.

Natuurlijk beschikt rePricer over allerlei handige tools zodat je eenvoudig in Excel je prijzen kunt invoeren, artikelen kunt uitsluiten of bijvoorbeeld kunt instellen dat je helemaal niet wilt bieden op artikelen die Bol.com zelf ook aanbiedt. Heb je meerdere verkoopaccounts met hetzelfde assortiment? Dan kun je uiteraard je andere verkoopaccounts negeren zodat je niet tegen jezelf aan het bieden bent.

Ben je benieuwd naar wat deze Bol.com rePricer voor jouw omzet kan betekenen? Meld je dan gewoon aan voor het gratis (en dat betekent voor altijd gratis) abonnement via repricer.nl!