Written by remo

Live: gratis EAN codes voor gebruik op Bol.com / Google shopping en Beslist

Eindelijk, de lang verwachte functie hebben wij vandaag geactiveerd voor alle klanten. Gratis officiële EAN codes zodat je al je artikelen gegarandeerd kunt plaatsen op de grootste verkoopplatformen zoals Bol.com en Beslist.nl!

Wat is een EAN code?
De Europese artikelnummering, (in het jargon ook European Article Numbering, EAN) is een uitbreiding van de UPC-code. Vrijwel alle verpakte producten die in Nederland en België in de schappen liggen, hebben een EAN-13-code, dus een reeks van dertien cijfers. Verkoopplatformen zoals Bol.com en Beslist stellen het gebruik van een EAN code verplicht, zonder EAN kun je op deze platformen geen artikelen aanbieden.

Nu kun je zelf EAN reeksen aanschaffen, maar de officiële instantie die deze uitgeeft vraagt naast  de behoorlijk forse eenmalige kosten ook een jaarlijkse contributie om de EAN codes te mogen gebruiken.

Maar wij lossen dit nu voor je op. Met 1 klik kun je een artikel kosteloos voorzien van een officiële EAN code. Ons platform zorgt natuurlijk direct voor de synchronisatie met al je verkoopkanalen. Sterker nog, zelfs wanneer je voor geen enkel artikel een EAN code hebt, kun je bij ons nu al je artikelen voorzien van een EAN code.

 

 

 

 

Importeer je zelf artikelen uit China, heb je een leverancier die weigert om barcodes te verstrekken of wellicht dat je zelf artikelen fabriceert, via ons platform kun je alles nu eindelijk (en moeiteloos) verkopen op de grootste verkoopplatformen.

En natuurlijk mag je onze EAN codes ook gebruiken op je eigen webshop en als barcode sticker op je artikelen, de EAN codes die je van ons ontvangt worden altijd eenmalig uitgegeven en zullen dus niet voor andere klanten of artikelen gebruikt worden.

Waar wacht je nog op?