Written by remo

JustFEED is favoriete Bol.com partner van CCV Shop voor de Inspiration Day 2017

Een geweldige eer, wij zijn door CCV Shop uitgenodigd om als exclusieve Bol.com partner deel te nemen aan de Inspiration Day 2017 die op 15 juni wordt gegeven in de Grolsch Veste!

“CCV Shop: In samenwerking met vijftien partners hebben we wederom een interessant programma opgesteld voor jou als klant. Naast leerzame kennissessies en een infomarkt, laten we je ook zien hoe andere CCV Shop ondernemers hun shop runnen middels een interactieve klantbijeenkomst. En dit allemaal op een passende, indrukwekkende locatie in Enschede: voetbalstadion de Grolsch Veste, de thuisbasis van FC Twente. Dit stadion bereik je eenvoudig, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Op slechts enkele minuten lopen bevindt zich treinstation Enschede Kennispark, en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen rondom het stadion.”

Op de Inspiration Day kun je enorm veel kennis op doen over het écht optimaliseren van je webshop met thema’s zoals SEO resultaten, conversie optimalisatie, gebruik maken van AdMarkt advertenties en je kunt een kijkje nemen bij een aantal CCV Shop ondernemers die een enorm succes hebben weten te maken van hun CCV Webshop!

Het programma van deze dag is als volgt;

12:30 – 13:00 – Inloop (koffie en thee)
13:00 – 13:10 – Voorwoord Ivo Rupert (Commercial Director CCV Shop)
13:10 – 13:30 – E-commerce trends Gastspreker
13:45 – 16:15 – Kennissessies Infomarkt Interactieve klantbijeenkomst
16:15 – 16:30 – Gezamenlijke afsluiting Randy Marcus (Partner Director CCV Shop)
16:35 – 18:00 – Netwerkborrel met hapjes & drankjes Unieke kans: rondleiding door De Grolsch Veste

 

Het aantal beschikbare aanmeldingen is beperkt maar het is echt de moeite waard wanneer je het maximale uit jouw CCV Shop wilt halen.

Aanmelden kan via de website van CCV Shop!

0