Written by remo

JustFEED Bidmanager

Onze bidmanager zorgt ervoor dat jouw aanbieding de concurrentie altijd voorblijft.

De bidmanager houdt je prijs in de gaten en wanneer een concurrent zijn prijs aanpast, zorgen wij ervoor dat jouw prijs direct aangepast wordt. Je kunt uiteraard zelf instellen wat de minimale prijs is, maar de wat nog leuker is het feit dat wanneer een concurrent zijn prijs omhoog aanpast, onze bidmanager jouw prijs ook verhoogt. Onze bidmanager weet zelfs wat de cut-off van concurrenten is en past daar de prijs op aan.

Voorbeeld; je biedt een stofzuiger aan op Bol.com en verstuurt bestellingen tot 22:00 ’s avonds. Je concurrenten bieden dezelfde stofzuiger aan, maar leveren maar tot 20:00. Onze bidmanager weet dit en zal (wanneer gewenst) ’s avonds vanaf 20:00 de prijs omhoog bijstellen. Vanaf 22:00 zal de bidmanager je prijs uiteraard weer terugschroeven naar het meest concurrerende bedrag.

Sinds enkele dagen hebben wij de bidmanager beschikbaar gemaakt voor een aantal klanten om te testen en de resultaten zijn vanzelfsprekend perfect. Zelfs onze voornaamste concurrenten (die ook een repricer hebben) kunnen niet tippen aan de efficiëntie, snelheid en mogelijkheden van de JustFEED bidmanager!

Vrijdagmiddag om 16:00 voor onze klant 123BestDeal BV (i12Cover op Bol)

JustFEED Bidmanager in actie

 

Vrijdagmiddag om 16:30

JustFEED Bidmanager 2

 

En natuurlijk inzage in wie je concurrenten zijn

JustFEED Bidmanager Concurrentie

In dit geval maakt het niet uit wat het aanbod van 24DealStore.nl wordt, want binnen 1 minuut zal de prijs van 123BestDeal aangepast worden naar een betere offer, net zo lang totdat de ingestelde ondergrens bereikt is. Zodra 24DealStore.nl de prijs weer verhoogt, zal de prijs van 123BestDeal meestijgen.