Written by remo

Gratis demo? Nee natuurlijk niet!

We horen hem af en toe, ons standaard antwoord is: Nee, we hebben geen gratis demo account.

En is dat zo vreemd? Moest jij tijdens je eerste rijles een rondje snelweg rijden zonder instructeur? Moest jij tijdens je eerste zwemles zonder badmeester van de hoge duikplank? Nee natuurlijk niet!

Nee wij hebben geen gratis demo account‘E-commerce bij een miljoenenpubliek’ is geen onderwerp waar wij onze klanten maar wat laten aanmodderen. Je krijgt bij Channable, EffectConnect, en andere ‘feedplatformen’ niet een gratis account omdat ze zo gek met je zijn, of omdat hun software zo goed is, je krijgt een gratis account zodat ze van je gezeur af zijn. “Laat die klant maar mooi wat aanmodderen en mailen met de klantenservice als er vragen zijn”.

En dáár doen wij dus niet aan mee. Bij ons krijg je namelijk helemaal niets gratis.

Bij ons krijg je wél vanaf dag 1 uitstekende ondersteuning, bij ons krijg je vanaf dag 1 een vaste contactpersoon die alle ins- en outs van jouw webshop leert kennen, bij ons krijg je te maken met mensen die écht meedenken en ook hun uiterste best doen om die ‘verkoper van ijs op de Noordpool’ te laten slagen bij dat miljoenenpubliek. En dat wij je wellicht vertellen dat je dingen niet goed doet? Sorry. Maar wij baseren uitspraken niet op onderbuik gevoelens, maar op statistieken van miljoenen euro’s aan omzet (van onze klanten) en op jarenlange ervaring in e-commerce.

En ja, het klinkt uiteraard allemaal zo simpel, je knikkert je aanbod op Bol.com, zet wat aanbiedingen op Marktplaats en de bestellingen stromen vanzelf binnen. Toch? Of niet?

Probeer het maar met zo’n gratis demo account van onze buren 🙂