Written by remo

CCV Shop + JustFEED = Liefde op het eerste gezicht

Potverdorie, we hadden al een flauw vermoeden dat onze App in de CCV Shop Appstore populair zou kunnen worden, maar 50 aanmeldingen binnen de eerste twee uur hadden we niet verwacht! Onze dames van de klantenservice helemaal overstuur omdat ze niet alle klanten direct te woord konden staan, rokende servers in het datacentrum en programmeurs die even rek en strek oefeningen deden om alle nieuwe klanten (technisch) goed op te kunnen vangen.

En laten we eerlijk zijn, we hebben opeens wel een heleboel toffe klanten erbij! En dat is nou het leuke aan CCV Shop, veel webwinkels met zelfgemaakte artikelen, webwinkels met etenswaren (hadden we nog niet!), hippe technische snufjes uit het verre oosten en (hoe cool) een webshop met toffe stropdassen en manchetknopen!

En dat allemaal op Cyber Monday! En eigenlijk ook niet zo gek, want de verkopen schieten door het dak bij Bol.com, we hebben vandaag een gezamenlijke omzet van ver over de miljoen euro gemeten bij onze klanten en dat is natuurlijk wel een geweldige prestatie! En natuurlijk zijn momenteel de nieuwe CCV Shop-aanbieders van speelgoed en cadeau artikelen op het juiste moment ingestapt. Met klanten die vandaag bijna 25.000 euro aan omzet gedraaid hebben, is er genoeg omzet te behalen bij die miljoenen bezoekers.

Dus namens het team van JustFEED willen wij jullie allemaal bedanken en wij hopen oprecht dat jullie schathemeltjerijk worden met de online verkoop ­čÖé