Blog

Want je moet wel een beetje op de hoogte blijven!

apr 2018
11th apr 2018

Gepland onderhoud 19:00 – 20:00

Vanavond tussen 19:00 en 20:00 vindt er onderhoud plaats aan onze front-end servers, hierdoor zal ons platform mogelijk enige tijd niet bereikbaar zijn. De verwerking van feeds gebeurt in een ander datacentrum, het onderhoud heeft geen invloed op de synchronisatie van je artikelen en verkoopplatformen.
3rd apr 2018

Live: repricer.nl – Haal alles uit je Bol.com koopblok

Na bijna 2 jaar bloed, zweet en tranen is ons nieuwe platform eindelijk live gegaan. repricer.nl is gebouwd met een volle focus op je Bol.com verkopen om uit ieder artikel de maximale prijs en omzet te halen.
mrt 2018
20th mrt 2018

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) JustFEED

JustFEED verwerkt klantgegevens, heel veel klantgegevens en nog belangrijker; jouw klantgegevens. Waar wij al enorm veel waarde hechten aan online privacy en nooit gegevens zouden delen met welke partij dan ook, is het belangrijk dat we zorgvuldig met alle gegevens omgaan. Servers kunnen gehackt worden, de overheid begint steeds meer mee te kijken met wat er online allemaal gebeurt, en daar hebben wij geen zin in.
nov 2017
22nd nov 2017

Merkrecht op Bol.com, hoe zit het nou?

Bijna dagelijks ontvangen we emails van bezorgde klanten die een email hebben ontvangen van een andere verkoper op Bol.com met als strekking dat ze inbreuk zouden maken op 'hun' merk. Maar waar moet je op letten?
sep 2017
29th sep 2017

Waarom dropshipping gewoon geen zin heeft

We zien ze komen en gaan, dropshippers. In 95% van de gevallen verlaten deze klanten ons binnen 2 maanden en daarom willen wij hier wat over kwijt.
jun 2017
26th jun 2017

Eindelijk, geen verplicht keurmerk meer voor Beslist

Het was de grootste ergernis van veel van onze klanten, het dure on volstrekt onnodige keurmerk van Thuiswinkel.org of Webshop Keurmerk dat door Beslist verplicht gesteld werd wanneer je wilde adverteren op hun platform.
mei 2017
5th mei 2017

JustFEED is favoriete Bol.com partner van CCV Shop voor de Inspiration Day 2017

Een geweldige eer, wij zijn door CCV Shop uitgenodigd om als exclusieve Bol.com partner deel te nemen aan de Inspiration Day 2017 die op 15 juni wordt gegeven in de Grolsch Veste!
5th mei 2017

Wie gaat verkopen op de Blokker.nl marketplace?

Blokker / Nextail kondigen met regelmaat via email aan dat ze extreem veel aanmeldingen hebben ontvangen uit de markt, maar wie gaan hier eigenlijk verkopen? Met een abonnement van 49 euro per maand + variabele kosten (13% + € 0.99) die vergelijkbaar zijn met die van Bol.com, hebben ze wel een heel erg hoge verwachting van zichzelf.
apr 2017
5th apr 2017

Verkopen op Bol.com zonder webshop?

Stel nou dat je wel wilt verkopen op Bol.com, maar geen webshop hebt (of wilt). Je zou alle artikelen handmatig kunnen toevoegen aan Bol.com, elke keer de voorraad moeten updaten, rekening moeten houden met optimale prijzen, of je gebruikt natuurlijk JustFEED!
feb 2017
17th feb 2017

Handig! Bol.com pakbonnen vanuit JustFEED

Deze week weer een handige extra, je kunt vanaf nu Bol.com pakbonnen van bestellingen direct downloaden vanuit het orderoverzicht van JustFEED.