Written by remo

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) JustFEED

JustFEED verwerkt klantgegevens, heel veel klantgegevens en nog belangrijker; jouw klantgegevens. Waar wij al enorm veel waarde hechten aan online privacy en nooit gegevens zouden delen met welke partij dan ook, is het belangrijk dat we zorgvuldig met alle gegevens omgaan. Servers kunnen gehackt worden, de overheid begint steeds meer mee te kijken met wat er online allemaal gebeurt, en daar hebben wij geen zin in.

Om deze reden hebben we besloten om vanaf vandaag alle orders die ouder zijn dan 2 weken, automatisch te anonimiseren. Dit houdt in dat we alle achternamen, postcodes, plaatsnamen, emailadressen, telefoonnummers en ‘naar een persoon herleidbare gegevens’ verwijderen uit de bestellingen. Een bestelling zal alleen nog voorzien zijn van een voornaam, straatnaam en land.

Wat houdt dit in voor jou? Als je gebruik maakt van een API koppeling met ons platform, zul je binnen 2 weken na orderdatum de gegevens moeten importeren, daarna is het ook voor ons niet meer mogelijk om deze gegevens te achterhalen. Er worden namelijk geen backups gemaakt van geïmporteerde orders.